Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

A webáruházunkban igénybe vehető szállítási és fizetési lehetőségekről részletesen az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhatsz.

A megtekintéséhez kattints ide: ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Vásárlás előtti tájékoztatás

A vásárlás előtti tájékozódás fontossága

Az internetes vásárlás az úgynevezett távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. Ezért a vásárlással kapcsolatos lényeges információkat (a szolgáltató adatai, a vásárlás folyamata, ajánlati kötöttség, díjfizetés, számlázás, szállítás, az elállási jogának gyakorlása), a szavatossággal kapcsolatos fontos információkat (kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás, igényérvényesítés, panaszkezelés) valamint fogyasztóvédelmi hatóságnál, békéltető testületnél, az európai uniós vitarendezési platformon illetve a bíróságon kezdeményezhető jogérvényesítési lehetőségeket a weboldalunk láblécében található Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) dokumentumban foglaltuk össze Neked. Kérjük, a vásárlásod előtt tanulmányozd ezt az ÁSZF-et!

Az oldalainkon szereplő termékeket a mellettük szereplő bruttó áron értékesítjük, tehát a feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazza!

A következő fizetési és szállítási módokat tudjuk biztosítani a számodra:

Utánvét: A megrendelt árut utánvéttel szállítjuk, és az átvételkor kell kifizetned. A csomagot legkésőbb a rendelés leadását követő 2 munkanapon belül feladjuk a részedre.

Banki átutalás (előre utalás): A megrendelt árut utánvéttel szállítjuk. A csomagot legkésőbb a megrendelés összegének bankszálánkra történő érkezését követő 2 munkanapon belül feladjuk a részedre. Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett: Jocó Ékszer Kft.

TAKARÉKBANK ZRT.

Számlaszám: 51700100-15002273-00000000

Közlemény: kérlek írd az e-mail címed a közleménybe

Szállítási módként a postai csomagküldési szolgáltatást tudjuk biztosítani a számodra, melyet (a felmerülő költségek kapcsán) táblázatosan foglaltunk össze.

A bruttó vételáron felül felmerülő költségek bemutatása

Szállítási módok

Fizetési módok

Előre fizetés

Utánvét

Postai csomagküldés

990 Ft. + 0 Ft.

990 Ft. + 1300 Ft. (2.290 Ft.)

További szállítási módok kialakítás alatt.

 

-

 

A táblázatban foglalt költségek a sokéves tapasztalatok alapján a rendelések döntő részében nem térnek el a meghirdetett költségektől. Egyes speciális esetekben (például a rendelés összetétele terjedelmes tételekből áll, átlagon felüli darabszámú stb.) az egyedi csomagolási megoldási igény vagy magas összeghatár miatt magasabb költség merülhet fel. Ilyen esetben munkatársunk mindig felveszi a kapcsolatot a megrendelővel annak eldöntése érdekében, hogy a megrendelő vállalja-e a magasabb költségeket. Ez a tájékoztatás a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 9. § (1) c) pontja szerinti azon tájékoztatásnak minősül, amikor egyes költségtételeket nem lehet észszerűen előre kiszámítani.

 

Kérjük, minden esetben őrizd meg a személyes vásárláskor átvett blokkot vagy áfás számlát vagy csomagküldés esetén a csomagban található áfás számlát, valamint a csomagot kiszállító cég átvételi bizonylatát! Bármely későbbi ügyintézés, igényérvényesítés során fontos azonosító a Rendelésszám (ez egyben iktatószámként is funkcionál), melyet a rendelést visszaigazoló e-mail is tartalmaz, kérjük, az ügyintézés egyszerűsítése érdekében őrizd meg ezt az azonosítót is!

 

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos bármely kérdésedet felteheted az info@nagell-ekszer.hu e-mail címen, postai úton: Jocó-Ékszer Kft. 6000 Kecskemét, Tarsoly u. 4.címen vagy telefonon a +36-70-303-8954-es telefonszámon.

A személyes adataid védelme

A vásárlás során megadott személyes adataidat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük a szerződés létrehozása, annak teljesítése céljából továbbá a ránk vonatkozó jogi (számviteli, fogyasztóvédelmi) kötelezettségek teljesítése érdekében.

Az Adatvédelmi Tájékoztatónk a láblécben olvasható, ebben adunk tájékoztatást az érintetti jogok gyakorlásáról is. Kérjük, a vásárlás előtt ismerkedj meg ezzel a dokumentummal is!

Webáruházunkban történő keresgéléshez kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk!